Genel Sekreterlik - Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü

Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü

Ömer DÖNMEZ

Basın, Hakla İlişkiler ve Tanıtım Müdür V.

Telefon: 0346 217 00 12

Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü

1. Üniversitenin tanıtım sürecinin gerçekleştirilmesini koordine etmek ve denetlemek.
  2. Üniversite ile medya kuruluşları arasında iletişim ve koordinasyonu sağlamak.
  3. Müdürlük bünyesindeki birimlerin etkin ve verimli çalışmasını sağlamak üzere gerekli iş planlarını ve düzenlemeleri yapmak,
  4. Üniversite içi ve dışı iletişim mekanizmalarının ve haberleşmenin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak.
  5. Üniversite yayınlarının içeriklerinin yayın ilke, politika ve kanunlarına göre yürütülmesini koordine etmek ve denetlemek.
  6. Müdürlükte yapılan işlerin kalitesinden sorumlu olmak ve kendi sorumluluk alanı içerisinde gerçekleştirilen işin kalitesini kontrol etmek.